Buitendienstmonteur Leroy

Buitendienstmonteur Leroy

We spraken met Leroy, buitendienstmonteur bij Hoogendijk Sliedrecht. Hij vertelt je graag wat meer over zijn werk en de sfeer binnen Hoogendijk Sliedrecht. Wat hij het mooiste vindt aan zijn werk? ´Het mooiste vind ik het reviseren van een motor, je ziet de motor helemaal opknappen!’

Leroy, waarom heb je voor Hoogendijk Sliedrecht gekozen?

Op mijn vorige baan was ik langere periodes weg van huis. Ik vond het werk wat ik al deed heel leuk, maar was het beu om zoveel van huis weg te zijn. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en die vond ik bij Hoogendijk Sliedrecht, hier ben ik minder lange periodes weg van huis!

Wat doe je precies bij Hoogendijk Sliedrecht?

Ik ben buitendienstmonteur, ik reviseer motoren en doe onderhoud, op dit moment werken we aan een motor op locatie, deze zijn we aan het reviseren. Daar waar een automonteur meer bezig is met het vervangen van onderdelen, houden wij ons vooral bezig met het ontdekken van problemen zodat we deze kunnen oplossen. Ik heb het liefste een motor met heel veel problemen, zodat je goed moet zoeken.

Werk je veel samen met collega’s?

Ik werk veel samen met collega’s, door het samenwerken leren we veel van elkaar. Er zijn collega’s met veel ervaring. Het is gezellig, mijn collega’s zijn aardig, het bevalt me hier prima!

Wat vind je het leukste aan je werk bij Hoogendijk Sliedrecht?

De projecten waarbij ik motoren helemaal mag reviseren vind ik het leukste. Je krijg dan een smerig motortje en die maak je vervolgens weer helemaal mooi. Likje verf, niks lekt meer als je er klaar mee bent. Je ziet de motor helemaal opknappen, dat is gaaf!

Kun je je als monteur ontwikkelen bij Hoogendijk Sliedrecht?

Zeker, als je je ergens in wilt door ontwikkelen krijg je daar de ruimte voor. Je kunt dan cursussen volgen en certificaten behalen. Ik zou me nog wel willen door ontwikkelen richting elektrische motoren bijvoorbeeld.

Hoe zit het met de veiligheid binnen je werk?

Alles wordt goed geregeld qua veiligheid, er zijn voldoende middelen om je te beschermen. Ze regelen alle nodige PBM’s en bedrijfskleding voor je, oordoppen en een veiligheidsbril. We werken veel met kettingtakels en kranen.

test jouw mogelijkheden bij Hoogendijk Sliedrecht!